Levandulový ostružinový džem 220 ml

Levandulový ostružinový džem 220 ml

Popusťte uzdu chuťovým buňkám a vyzkoušejte tento levandulový třešňový džem. 

Vyrábí ručně od sklizně ovoce až po označení.

Textura je mírně krémová, měkká. Důvodem je, že se džem při výrobě vaří relativně krátkou dobu, aby zachoval charakteristické vůně ovoce. Přidaný cukr také obsahuje pouze tolik, aby byl výrobek příjemný. Je proto potřeba určitý kompromis, proto jsme použili málo konzervačních látek. Takto jsou výrobky vyráběny pro bezpečné skladování a spotřebu.

Originální maďarská marmeláda.

 

Složení: ostružiny, cukr, levandulové kvítky, konzervant: benzoát-sodný (E211), kyselina citrónová.
Výrobce, datum výroby a minimální trvanlivost: uvedeno na obale. 

Po otevření spotřebujte do 30 dní.
Země původu: Maďarsko.

 

145,00